“Men moet zeilen wanneer de wind waait”

Naast dat de Botterstichting draaiende wordt gehouden door vele vrijwilligers, hebben we ook jouw hulp nodig. Groot of klein, in welke vorm dan ook, elke bijdrage is van harte welkom. Mede dankzij de hulp van donateurs en sponsoren kunnen we onze doelstellingen verwezenlijken. Alles wat we in meer dan 45 jaar hebben bereikt is mede mogelijk gemaakt door de hulp van vele betrokken personen en bedrijven die ons dat noodzakelijke steuntje in de rug gaven wanneer dat nodig was.

Giften en donaties

Alle donaties zijn zeer welkom. De Botterstichting heeft een culturele ANBI-status, hierdoor kunnen giften en donaties fiscaal aantrekkelijk zijn. Voor meer informatie en mogelijkheden neem vrijblijvend contact op met info@botterselburg.nl.

KvK-nummer: 41035307

BTW-nummer: NL0054.36.485.B.01

Rekeningnummer: NL80 RABO 0301992789

RSIN-nummer: 0054.36.485

ANBI Cultuur registratienummer: 005436485

Donateurs

Het is ook mogelijk om donateur te worden van de Botterstichting. Door een jaarlijks terugkerende donatie te doen wordt je donateur en krijg je een aantal keer per jaar de Botterproat, ons tijdschrift vol verhalen en nieuwtjes rondom de Botterstichting en haar schepen. Dit steuntje in de rug is zeer welkom voor ons.

Aanmelden als donateur kan door onderstaand formulier in te vullen:

Sponsoren, donateurs en vrijwilligers kunnen tegen een gereduceerd tarief gebruikmaken van de faciliteiten van de Botterstichting.